Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Crop-It-2023-2-5-at-17.30.56
325769232_693289592531915_5754448831274327107_n
327426670_3357806924474981_1576687215345386719_n
Apolobumbar
Denta8
Crop-It-2023-2-5-at-17.30.56
325769232_693289592531915_5754448831274327107_n
327426670_3357806924474981_1576687215345386719_n
Apolobumbar
Denta8

Bullmastiff / Germanski ovcar mix

Се продава кученце од Булмастиф татко и Германски овчар мајка, На сликите ги има и родителите.
Мешавината на германски овчар Булмастиф е големa раст мелез од две лојални и моќни раси на кучиња. Овие кучиња можат да примат особини од кој било родител, но гарантирано е дека тоа нема да бидат мали кучиња. Има слободн0 1 женск0 кутренце. Кучињата имаат потенцијал да бидат доста крупни околу 40-50 кг. Кучињата ќе бидат многу добри чувари.
Мајката има 67см висина и 40 кг
Таткото 64 цм. Кученцето е доста напредно има 6кг. Родено е на 10.12.2022
Цената не е фиксна