Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

15 ден

Jacmen vo vreki

продавам јачмен во вреќи, реколта 2023 сорта Зебра, сертифицирано семе, непрскан

имам околу 2 тона, с. Рибарци општина Росоман

15 ден/кг  075 472 924