Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

gm-100-2
gm-100-4
gm-100-1-1
gm-100-3
gm-100-7
gm-100-6
gm-100-5
gm-100-1
gm-100-2
gm-100-4
gm-100-1-1
gm-100-3
gm-100-7
gm-100-6
gm-100-5
gm-100-1

KOMBAJN LOVOL GM100

Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

LOVOL е најголем производител на земјоделска опрема во Кина. Производството на комбајни опфаќа различни типови и опции за жнеење и силажење на посевите со пченка, пченица, ориз.

Kомбајнот LOVOL GM100 е моќен, квалитетен, економичен, мултифункционален модел со опции за различни приклучни елементи/хедери, дизајниран за да одговори на сите потреби на сопствениците со средно големи површини со пченка, пченица, ориз и давателите на услуги за жнеење и силажење.

Kомбајнот LOVOL GM100 поседува моќен и ефикасен 4-цилиндричен дизел мотор со моќност од 140kw/190ks и водено ладење кој обезбедува стабилна работа, ниска потрошувачка, максимална сигурност и прoфесионална обработка на сите работни површини.

Kомбајнот LOVOL GM100 располага со добро изолирана и луксузна кабина, клима уред, хидрауличен систем на кочење, електронски контролирани операции.

Kомбајнот LOVOL GM100 е со 3 години гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Спецификација за Kомбајн LOVOL GM100:

  • Mоќност на мотор 190ks
  • Резервоар за гориво 390L
  • Тежина на комбајн 7400kg
  • Kaпацитет на жнеење 10kg/s
  • Продуктивност на час 0,6-1,5 hm2/h
  • Опција СЕЦКАЛКА
  • Капацитет на сандук 2,8m3
  • Висина на истовар 3,7m
  • Работна зафатнина од 3,25m до 3,86m
  • Опција за менување на различни хедери: житен хедер зафатнина 3,25m; житен хедер зафатнина 3,86m; хедер за пченка 4 реден; хедер за пченка 5 реден и други за ориз, сончоглед и слично.

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

075/468-450; 072/261-251

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимаваме со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделзка механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и другo. 

Генерални и директни увозници сме на повеќе познати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кој вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок. 

Главна цел на целиот тим во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.