Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

1630923872-shutterstock_95577820-750×499-1
ден

Moleri

За нас почитувани бојадисувањето е уметност. Професионалномолеро-фарбарскиуслуги,глетување,абриб.Чистење по завршување на бојадисување. Ако барате одлично бојадисување на ентериер, со беспрекорно чиста работа тогаш без двоумење слободно побарајте, ќе бидете презадоболни. Наплата се врши по завршување на работа. Ве очекуваме.

078611693

075407192