Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704893554263
FB_IMG_1704893557658
FB_IMG_1704893572699
FB_IMG_1704893582242
FB_IMG_1704893554263
FB_IMG_1704893557658
FB_IMG_1704893572699
FB_IMG_1704893582242

MOTOKULTIVATOR OKAY NP-75 SO KOMPLET OPREMA

Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

Спецификации за мотокултиватор OKAY NP-75:
✅ Моќност 7 коњски сили
✅ Работна зафатнина на фрезирање 40-100cm
✅ Тип на фрези 3 реда по 4 работни тела
✅ Длабочината на фрезирање се регулира од 10-25cm
✅ Потрошувачка на гориво 400ml на 1 час
✅ Менувач (3 брзини) 1,0,2,R
✅ Тип на гуми 4.00-8
🔴 Опрема која е вклучена во цената ⤵
✅ Браздач
✅ Плуг
✅ Компировадач
✅ Метални тркала
✅ Фрези
✅ Кука за приколка
✅ Регулатор за длабочина на фрезирање

12 месеци гаранција ❗

НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
🚛 Бесплатна достава до вашиот дом ❗
Mожност за плаќање од 6 до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇 Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
✅ Одобрување за 30 минути
МНОГУ ДРУГИ МОДЕЛИ И ОПРЕМА НА БАРАЊЕ НА КЛИЕНТОТ!
НАЈК ПРОМ с. Дабиље – Струмица
📞 072 261 251,  075 256 468 , 075 468 397, 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764