Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Motokultivator-Aerobs-750-DA-copy

Motokultivatori Aerobs 750 – 7ks

Проверен, докажан и успешен – мотокултиваторот Аеробс 750 е со високо економичен OHV бензински мотор. Јачината на моторот е 7 кс.
Мотокултиваторот има 2 брзини напред и 1 назад.
– Моторот е со автоматска заштита од ниско ниво на масло.
– Рачките на мотокултиваторот се регулираат во сите насоки.
– Фрезата се поставува на место на тркалата и има максимална широчина од 1 метар, која се намалува на повеќе широчини до 50 см.
Гумените тркала се со димензија 4.00 х 8.
Кон мотокултиваторот може да се приклучи дополнителна опрема:
– Квалитетен плуг за браздење со висока греда и можност за регулирање во 6 позиции,
– Плуг за орање,
– Плуг за вадење компири,
– Метални тркала,
– Влечен култиватор,
– Помала приколка и др.

Гаранција: 24 месеци за физички лица.

Цените за овој модел на мотокултиватор започнуваат од 22.000 денари!

Испорака до секое место во Македонија. Мотокултиваторот се испорачува подговен за работа (наполнет со масло и гориво). При испорака се врши запознавање со машината и обука за работа на самото место.

Агриа Центар се наоѓа на околу 500 m. од градскиот стадион во Штип.
Повелете во АГРИА ЦЕНТАР Штип – Единствениот центар за мотокултиватори во Македонија!

Повеќе информации можете да добиете на телефон:
074 208 218,
070 322 193 и
032 391 183.
www.facebook.com/AgriaCentar
https://agriacentar.com/