Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay-1
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay-3
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay-2
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay-1-1
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay-1
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay-3
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay-2
specijalna-ponuda-na-motorna-dupcalka-okay-1-1
MOTORNA DUPCALKA OKAY / GRATIS SVRDLI
📣 Специјална понуда на 𝐎𝐊𝐀𝐘 Моторна Дупчалка ❗️
Моторните дупчалки од реномираниот бренд OKAY се моќни, ефикасни, лесни за употреба, одржување и манипулација. Моќниот 2 тактен едно цилиндричен мотор со зафатнина 52cc и 8500-9000 вртежи овозможува ефикасно и економично обавување на сите потреби.
ℹ️ Спецификации за Моторна Дупчалка 𝐎𝐊𝐀𝐘 :
➡️Двотактен мотор 52cc
➡️Моќност 1,75kw
➡️Вртежи во мин: 8500-9000
➡️Сврдли 100мм , 150мм , 200мм
🚛Бесплатна достава низ цела Македонија ❗️
Mожност за плаќање на рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇 Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
✅ Одобрување за 30 минути
НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗️❗️❗️
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 072 261 251 , 075 256 468 , 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола
📞 075 212 768 , 075 212 764