Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

170 денвкупна цена

Nutela leshnik нутела лешник

Се продава нутела лешник од сортата тонда џентиле дела ланѓе. Не кршен лешник во лушпа 170мкд/кг. Чистен лешник само јатки 550мкд/кг. За поголеми количини цена по договор. Тел. за контакт 071608119