Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Rasadno proizvodstvo, kokoski i pilinja (zivina)

Продавам расад марула (Тонале) и салата за конзумирање, во големи количини.
Исто така, продавам млади јарки (црвени,3 месеци старост) и големи бројлери.
За подетални информации,барајте ме на 078428334 Гаце Куманово

 

(more…)