Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

svinje2-800×342-1
170 ден

Svinji od 100kg.-120kg.

Продавам 3 свињи од 100кг.-120кг. хранети со храна од сопствено производство, без концентрат, исклучиво органски.

Тел: 078/445-137