Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

1104-4
1104-5
1104-6
1104-3
1104-kab-1
1104-kab-2
1104-1
1104-утов
lovol-1104
1104-4
1104-5
1104-6
1104-3
1104-kab-1
1104-kab-2
1104-1
1104-утов
lovol-1104

TRAKTOR LOVOL 1104

Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

ТРАКТОР LOVOL 1104  –  Моќен, Современ, Ефикасен

Тракторот LOVOL 1104 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски површни.

Тракторот LOVOL 1104 поседува ефикасен 4-цилиндричен дизел мотор со PERKINS технологија со директно вбризгување за стабилна работа на моторот, ниска потрошувачка, обезбедува максимална сигурност и прoфесионална обработка на сите работни површини. Има максимална резерва на вртежен момент од ≥35% и сила на влечење од 21,3 KN. Синхронизаторот 12+12 брзини овозможува лесно менување и комфор во обавувањето на сите операции.

Тракторот LOVOL 1104 има мал радиус на вртење од 4,6m со што го заштедува времето за вртење и ја зголемува ефикасноста.

Тракторот LOVOL 1104 трета генерација поседува најнов  модел на кабина, херметички затворена со парно и клима, звучна изолација, панорамски стакла без мртов агол, рамен под, шибер.

Тракторот LOVOL 1104 е со 3 години гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Спецификација за Трактор LOVOL 1104:

  • Mоќност на мотор 110кс
  • Погон на сите 4 тркала / 4WD
  • Хидрауличен волан
  • Синхронизиран менувач 12/12
  • Гуми опција нормал и радијални
  • Тегови напред и назад
  • Компресор, 2 влечни куки, топлинг, сет алат
  • 6 хидраулични излези
  • Кабина херметички затворена, тапацирана, клима и парно, панорамски стакла, шибер на кров, радио со USB, Gramme воздушно седиште

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

075/468-450; 072/261-251; najkprom@live.com; www.najkprom.com.mk

 

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимаваме со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделзка механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и другo. 

Генерални и директни увозници сме на повеќе познати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кој вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок. 

Главна цел на целиот тим во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.