Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

254-кабина-1
254-кабина-2
IMG_2868
IMG_2869
IMG_2871
254-настрешница
254-кабина-1
254-кабина-2
IMG_2868
IMG_2869
IMG_2871
254-настрешница

ТРАКТОР LOVOL 254  –  Ефикасен, Компактен, Економичен. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

Тракторот LOVOL 254 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски површни и за сите работни операции кои налагаат користење на компактен модел на трактор.

Тракторот LOVOL 254 поседува ефикасен 3-цилиндричен дизел мотор со PERKINS технологија со директно вбризгување за стабилна работа на моторот, ниска потрошувачка, обезбедува максимална сигурност и прoфесионална обработка на сите работни површини. Има максимална резерва на вртежен момент од ≥25% и сила на влечење од 6,3KN. Синхронизираниот манувач со  8+8 брзини овозможува лесно менување и комфор во обавувањето на сите операции. Капацитетот на подигање на задни полуги е 1200kg.

Тракторот LOVOL 254 спаѓа во компактните модели на трактори со мал радиус на вртење од 2,7m со што го заштедува времето за вртење и ја зголемува ефикасноста.

Тракторот LOVOL 254 трета генерација поседува најнов модел на кабина, херметички затворена со парно, звучна изолација, панорамски стакла без мртов агол.

Тракторот LOVOL 254 е со 3 години гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Тракторот LOVOL 254 во понуда и без кабина со заштитен рам и настрешница.

Спецификација за Трактор LOVOL 254:

 • Mоќност на мотор, 25 коњски сили
 • Зафатнина на мотор, 1532 cm3
 • Погон на сите 4 тркала / 4WD
 • Хидрауличен серво волан
 • Синхронизиран менувач 8+8
 • Кардан со 2 брзини 540 и 1000 вртежи
 • Гуми нормал на моделот со кабина, Предни 6.5-16 и Задни 11.2-24
 • Гуми нормал на моделот со настрешница, Предни 6.0-16 и Задни 9.5-24
 • Oпција со радијални гуми
 • Тегови напред и назад
 • Влечна кука, топлинг, сет алат
 • 2 хидраулични излези
 • Димензија на модел со кабина (д/ш/в), 3540/1550/2420 mm
 • Димензија на модел со настрешница (д/ш/в), 3540/1550/1850 mm
 • Кабина херметички затворена, тапацирана, парно, панорамски стакла, Grammer воздушно седиште

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 075 256 468 , 072 261 251, 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и друго.

Генерални и директни увозници сме на повеќе поснати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, PALAZOGLU, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кои вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок.

Главна цел на тимот во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.