Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

354-со-кабина-1
354-со-кабина-3
354-кабина
354-настрешница-2
354-со-кабина-1
354-со-кабина-3
354-кабина
354-настрешница-2

ТРАКТОР LOVOL 354  –  Ефикасен, Современ, Економичен. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

Тракторот LOVOL 354 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски површни.

Тракторот LOVOL 354 поседува ефикасен 4-цилиндричен дизел мотор со PERKINS технологија со директно вбризгување за стабилна работа на моторот, ниска потрошувачка, обезбедува максимална сигурност и прoфесионална обработка на сите работни површини. Има максимална резерва на вртежен момент од ≥25% и сила на влечење од 8,5KN. Синхронизираниот манувач со  8+8 брзини овозможува лесно менување и комфор во обавувањето на сите операции. Капацитетот на подигање на задни полуги е 1400kg.

Тракторот LOVOL 354 спаѓа во компактните модели на трактори со мал радиус на вртење од 3,3m со што го заштедува времето за вртење и ја зголемува ефикасноста.

Тракторот LOVOL 354 трета генерација поседува најнов модел на кабина, херметички затворена со парно, звучна изолација, панорамски стакла без мртов агол.

Тракторот LOVOL 354 е со 3 години гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Тракторот LOVOL 354 во понуда и без кабина со заштитен рам и настрешница.

Спецификација за Трактор LOVOL 354:

 • Mоќност на мотор, 35 коњски сили
 • Погон на сите 4 тркала / 4WD
 • Хидрауличен серво волан
 • Синхронизиран менувач 8+8
 • Кардан со 2 брзини 540 и 1000 вртежи
 • Гуми радијални на моделот со кабина, Предни 260/70-R16 и Задни 320/85-R24
 • Гуми нормал на моделот со настрешница, Предни 7.5-16 и Задни 12.4-24
 • Тегови напред и назад
 • Влечна кука, топлинг, сет алат
 • 4 хидраулични излези
 • Димензија на модел со кабина (д/ш/в), 3480/1550/2255 mm
 • Димензија на модел со настрешница (д/ш/в), 3480/1550/2450 mm
 • Кабина херметички затворена, тапацирана, парно, панорамски стакла, Grammer воздушно седиште

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 075 256 468 , 072 261 251, 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и друго.

Генерални и директни увозници сме на повеќе поснати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, PALAZOGLU, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кои вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок.

Главна цел на тимот во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.