Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

504-N
504N-1
504N-3
504-N
504N-1
504N-3

ТРАКТОР LOVOL 504 N –  Мoќен, Компактен, Сигурен

Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

Тракторот LOVOL 504 N е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите лозаро-овоштарски површни.

Тракторот LOVOL 504 N е моќен, компактен и сигурен модел подготвен да одговори на секое работно место и терен кое бара издржлив трактор.

Тракторот LOVOL 504 N поседува ефикасен 4-цилиндричен дизел мотор со PERKINS технологија со директно вбризгување за стабилна работа на моторот, ниска потрошувачка, обезбедува максимална сигурност и прoфесионална обработка на сите работни површини.

Тракторот LOVOL 504 N има минимален радиус на вртење од 3,3m. Сигурен диференцијален приклучок од иглест тип. Димензија, должина 4200mm / ширина 1600mm / висина на калници 1250mm.

Тракторот LOVOL 504 N е со 3 години гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Спецификација за Трактор LOVOL 504 N:

  • Mоќност на мотор 50кс
  • Погон на сите 4 тркала / 4WD
  • Хидрауличен волан
  • Синхронизиран менувач 8/8
  • Гуми радијални, предни 260/70-R16, задни 360/70-R24
  • Тегови напред и назад
  • Влечна кука, топлинг, сет алат
  • Со заштитен рам
  • Должина/Ширина/Висина(калници): 4200 / 1600 / 1250 mm

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

075/468-450; 072/261-251; email: najkprom@live.com; www.najkprom.com.mk

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимаваме со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделзка механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и другo. 

Генерални и директни увозници сме на повеќе познати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кој вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок. 

Главна цел на целиот тим во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.