Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

604-kab-atom
604-kab-utov-1
604-kab-1
604-kab-2-1
604-kab-3
604-kab-siber
604-klima-parno-1
604-sed
604-pozadi-1
604-nastr
604-kab-utov
604-kab-2
604-klima-parno
604-pozadi
604-kab-atom
604-kab-utov-1
604-kab-1
604-kab-2-1
604-kab-3
604-kab-siber
604-klima-parno-1
604-sed
604-pozadi-1
604-nastr
604-kab-utov
604-kab-2
604-klima-parno
604-pozadi

ТРАКТОР LOVOL 604  –  Моќен, Современ, Економичен

Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

Тракторот LOVOL 604 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски површни.

Тракторот LOVOL 604 поседува ефикасен 4-цилиндричен сизел мотор со PERKINS технологија со директно вбризгување за стабилна работа на моторот, ниска потрошувачка, обезбедува максимална сигурност и прoфесионална обработка на сите работни површини.

Тракторот LOVOL 604 трета генерација поседува најнов модел на кабина, херметички затворена со парно и клима, звучна изолација, панорамски стакла без мртов агол, рамен под, шибер.

Тракторот LOVOL 604 е со 3 години гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

 Тракторот LOVOL 604 во понуда и без кабина со заштитен рам и настрешница.

Спецификација за Трактор LOVOL 604:

  • Mоќност на мотор 60кс
  • Погон на сите 4 тркала / 4WD
  • Хидрауличен волан
  • Синхронизиран менувач 12+12
  • Гуми радијални и гуми нормал
  • Тегови напред и назад
  • Компресор, 2 влечни куки, топлинг
  • Кабина херметички затворена со клима и парно, рамен под, радио со USB, брисачи
  • Опција и без кабина, со настрешница и заштитен рам

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

075/468-450; 072/261-251; e-mail: najkprom@live.com

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и друго.

Генерални и директни увозници сме на повеќе поснати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кои вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок.

Главна цел на целиот тим во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.