Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

904-kabina-1
904-kabina-2
75418879_2514230368613268_9093535884166299648_n
75642419_2514231655279806_1229552504375607296_n
78110882_2514231578613147_5409815654989561856_n
75636098_2514231465279825_1975544600923734016_n
76607500_2514230891946549_8831493774749204480_n
904-kabina-1
904-kabina-2
75418879_2514230368613268_9093535884166299648_n
75642419_2514231655279806_1229552504375607296_n
78110882_2514231578613147_5409815654989561856_n
75636098_2514231465279825_1975544600923734016_n
76607500_2514230891946549_8831493774749204480_n

ТРАКТОР LOVOL 904  –  Моќен, Современ, Ефикасен. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

Тракторот LOVOL 904 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски површни.

Тракторот LOVOL 904 поседува ефикасен 4-цилиндричен дизел мотор со PERKINS технологија со турбо и директно вбризгување за стабилна работа на моторот, ниска потрошувачка, обезбедува максимална сигурност и прoфесионална обработка на сите работни површини. Има максимална резерва на вртежен момент од ≥30% и сила на влечење од 24KN. Синхронизираниот менувач со 16+8 брзини овозможува лесно менување и комфор во обавувањето на сите операции.

Тракторот LOVOL 904 има мал радиус на вртење од 4,5m со што го заштедува времето за вртење и ја зголемува ефикасноста.

Тракторот LOVOL 904 трета генерација поседува најнов модел на кабина, херметички затворена со филтрирање на влезниот воздух, звучно изолирана, со парно и клима, тапацирана, панорамски стакла без мртов агол, рамен под, шибер, брисачи.

Тракторот LOVOL 904 е со 3 години гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Спецификација за Трактор LOVOL 904:

 • Mоќност на мотор 90 коњски сили
 • Број на цилиндри / зафатнина на мотор, 4 цилиндри / 4000 cm3
 • Погон на сите 4 тркала / 4WD
 • Хидрауличен волан
 • Синхронизиран менувач / Брзини 16 напред, 8 назад
 • Кардан со 2 брзини, 540 и 1000 вртежи
 • Гуми нормал, Предни 11.2-24, Задни 16.9-34
 • Хидраулика, двосмерна MONOBLOK
 • 5 хидраулични излези
 • Тегови напред и назад
 • Компресор, приклучоци за воздух, 2 влечни куки, топлинг, сет алат
 • Кабина херметички затворена со филтрирање на влезниот воздух, клима и парно, тапацирана, рамен под, радио со USB, брисачи, Grammer воздушно седиште, брисачи, шибер

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 075 256 468 , 072 261 251, 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и друго.

Генерални и директни увозници сме на повеќе поснати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, OKAY Economic, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кои вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок.

Главна цел на тимот во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.