Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

59cc2ec355b7c589b3dbe752ce7cded9
viber_image_2023-05-08_14-09-37-527
iStock_000010384726Large-header
viber_image_2023-05-08_14-09-30-130
viber_image_2023-05-08_14-09-37-527-1
59cc2ec355b7c589b3dbe752ce7cded9
viber_image_2023-05-08_14-09-37-527
iStock_000010384726Large-header
viber_image_2023-05-08_14-09-30-130
viber_image_2023-05-08_14-09-37-527-1
денper year
Ureduvanje na dvorovi i livadi
Почитувани љубители на веселите дворчиња
Ве известуваме дека вршиме
#Професионално хортикултурно уредување и одржување на #дворови, #паркови, #ливади и секакви #тревници.
#Сечење на #дрва и пониски #гранки
Посадување на #дрвца (секаков вид на дрвца)
Задоволството на #клиентите ни е на прво место.
За инфо контактирајте не на: 071 215 379