Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

inbound6974210718423354907
66,000 ден

Атомизер 500л

Малку користен со Comet троклипна пумпа. Лесно се прави и носен и влечен.

078/345-120