Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

20240520_145907
20240520_145929
20240520_150205
20240520_150145
20240520_145907
20240520_145929
20240520_150205
20240520_150145

AGRON AP-440L📣📣↘ Прскалка AP-440 од добро познатиот и реномиран србски бренд АГРОН ↘📣📣

Технички спецификации за компиросеалка:
✅ Капацитет на буре: 440L
✅ Должина на рам: 8m
✅ Полска пумпа
✅ Притисок: 20bar
✅ Бруто Тежина: 500kg
🚛 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ❗
Mожност за плаќање од 6 до 36 месечни рати ❗❗❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇 Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
✅ Одобрување за 15 минути
НИСКИ ЦЕНИ, ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞072 261 251 , 075 256 468 , 075 468 397 , 075 468 450 ,
034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764