Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

20230908_122746
20230908_122607
20230908_122521-2
20230908_122746
20230908_122607
20230908_122521-2

Балирачка NEW HOLLAND Super HAYLINER 276

-Балирачката е во исправна состојба, и е користена околу 3/4 години со редовно одржување на механизмот.

-Може да се виде во секое време.

-Контактирајте ме во порака или на Whatsapp или Viber – 078357526 – Виктор