Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

inbound3971804560901727414
inbound2585423037160357667
inbound3031414005936909104
inbound3971804560901727414
inbound2585423037160357667
inbound3031414005936909104

Дробилка за гранки со контејнер

ГоТехник Дооел произведува и нуди приклучни машини – дробилка за гранки со контејнер.

Мобилна приклучна машина за собирање и дробење на гранки од лозови и овошни насади.

Материјалот погоден за директно согорување(биомаса) во индустриски и индивидуални печки за загревање како и за доработка во брикети и пелети.