Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

chayote
100 ден

Продавам Chayote

Се јаде рендан, како свежа салата.

Посебно како таратор е извонреден.

Се пржи како млади тичвички.

Како и да го приготвите свеж, варен, пржен, како салата, главно јадење, додаток во јадењето или десерт нема да згрешите.

Варен е извонредна храна за бебиња.

071276467