Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704894667980
FB_IMG_1704894670823
FB_IMG_1704894674576
FB_IMG_1704894682337
FB_IMG_1704894667980
FB_IMG_1704894670823
FB_IMG_1704894674576
FB_IMG_1704894682337

HIDRAULICNI BRANI TURAN TARIM 3m i 4m

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ ви нуди високо квалитетни хидраулични брани од турскиот бренд TURAN TARIM по најниски цени на пазарот ❗

👇Спецификации за Брана 3м:
✅ Работна зафатнина 3 метра
✅ 60 клинци
✅ Со валјак
✅ Тежина 850кг
✅ Снага на трактор мин. 50кс
👇Спецификации за Брана 4м:
✅ Работна зафатнина 4 метра
✅ 80 клинци
✅ Со валјак
✅ Тежина 1058кг
✅ Снага на трактор мин. 70кс
Бесплатна достава низ цела Македонија ❗❗❗
НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗

12 месеци гаранција!

МНОГУ ДРУГИ МОДЕЛИ И ОПРЕМА НА БАРАЊЕ НА КЛИЕНТОТ!

НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 072 261 251 , 075 256 468 , 075 468 397 , 075 468 450
034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764