Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704896414834
FB_IMG_1704896419875-1
FB_IMG_1704896422843
FB_IMG_1704896425324
FB_IMG_1704896417260
FB_IMG_1704896419875
FB_IMG_1704896414834
FB_IMG_1704896419875-1
FB_IMG_1704896422843
FB_IMG_1704896425324
FB_IMG_1704896417260
FB_IMG_1704896419875

KOMPIROSEALKA DVOREDNA AGROKUN

📣📣Дворедни  Компиросеалки од добро познатиот и реномиран бренд АГРОКУН📣📣

Технички спецификации за компиросеалка:
✅ Ширина на редови: 51см
✅ Растојание на садење: 32см
✅ Број на чашки: два реда по 19
✅ Капацитет на сандакот: 0.4м3
✅ Потребна снага на трактор: мин 20кс
✅ Тежина: 280кг
🚛 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ❗
Mожност за плаќање од 6 до 36 месечни рати ❗❗❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇 Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
✅ Одобрување за 15 минути
НИСКИ ЦЕНИ, ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞072 261 251 , 075 256 468 , 075 468 397 , 075 468 450 ,
034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764