Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704900544471
FB_IMG_1704900547048
FB_IMG_1704900538145
FB_IMG_1704900541240
FB_IMG_1704900549513
FB_IMG_1704900552331
FB_IMG_1704900555230
FB_IMG_1704900544471
FB_IMG_1704900547048
FB_IMG_1704900538145
FB_IMG_1704900541240
FB_IMG_1704900549513
FB_IMG_1704900552331
FB_IMG_1704900555230

KOMPIROVADAC LENTA / OBICEN AGROKUN

📣📣Компировадачи од добро познатиот и реномиран бренд АГРОКУН по екстра ниски цени❗❗❗

Технички спецификации за компировадач на лента:
✅ Работна зафатнина 65см
✅ Продуктивност 0.2-0.3 ха/час
✅ Потребна снага на трактор: мин 20кс
✅ Тежина: 180кг
Технички спецификации за компировадач обичен:
✅ Работна зафатнина 49см
✅ Потребна снага на трактор: мин 20кс
✅ Тежина: 146кг
СО СЕКОЈ КУПЕН КОМПИРОВАДАЧ СЛЕДУВА ГРАТИС КАРДАН И БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ ❗
Mожност за плаќање до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
ℹ️ Одобрување за 30 минути
НИСКИ ЦЕНИ, ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 075 268 468 📞 075 468 397 📞 072 261 251 📞 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 📞 075 212 764