Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704895729504
FB_IMG_1704895732132
FB_IMG_1704895735650
FB_IMG_1704895738414
FB_IMG_1704895742413
FB_IMG_1704895747460
FB_IMG_1704895729504
FB_IMG_1704895732132
FB_IMG_1704895735650
FB_IMG_1704895738414
FB_IMG_1704895742413
FB_IMG_1704895747460

KRIMLERI SETVOSPREMACI TRAJKOVIC

Најк Пром ви нуди високо квалитетни Сетвоспремачи (кримлери) од српскиот бренд Trajkovic ❗️

Достапни на залиха:
✅ Работна зафатнина 𝟐 метра со 1 ротор 👉15 тела
✅ Работна зафатнина 𝟐 метра со 𝟐 ротора 👉15 тела
✅ Работна зафатнина 𝟐.𝟓 метра со 𝟐 ротора 👉 25 тела
✅ Работна зафатнина 𝟑 метра со 𝟐 ротора 👉 30 тела
🚛Бесплатна достава низ цела Македонија ❗️
Mожност за плаќање до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
ℹ️ Одобрување за 30 минути
НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗️❗️❗️
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 072 261 251 , 075 256 468 , 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764