Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704895598571
FB_IMG_1704895595283
FB_IMG_1704895601616
FB_IMG_1704895586656
FB_IMG_1704895576278
FB_IMG_1704895592469
FB_IMG_1704895567633
FB_IMG_1704895571781
FB_IMG_1704895589656
FB_IMG_1704895580442
FB_IMG_1704895598571
FB_IMG_1704895595283
FB_IMG_1704895601616
FB_IMG_1704895586656
FB_IMG_1704895576278
FB_IMG_1704895592469
FB_IMG_1704895567633
FB_IMG_1704895571781
FB_IMG_1704895589656
FB_IMG_1704895580442

MEHANICKI SEALKI ZA PCENKA SO DEPOZITOR ZA GUBRE AGROKUN

📣📣Дворедни , троредни и четириредни механички сеалки за пченка со депозитор за ѓубре од брендот AGROKUN📣📣

Бесплатна достава низ цела Македонија 🇲🇰❗
Можност за плаќање од 6 до 36 месечни рати ❗❗
ℹ️ Технички спецификации за механички сеалки за пченка:
✅ Ширина на редови се подесува од 500-700мм
✅ Трансмисија механичка
✅ Длабочина на садење 30-50мм
12 месеци гаранција ❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 075 268 468 📞 075 468 397 📞 072 261 251 📞 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 📞 075 212 764