Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704895442111
FB_IMG_1704895445293
FB_IMG_1704895449492
FB_IMG_1704895452654
FB_IMG_1704895456020
FB_IMG_1704895459571
FB_IMG_1704895462400
FB_IMG_1704895465451
FB_IMG_1704895469578
FB_IMG_1704895442111
FB_IMG_1704895445293
FB_IMG_1704895449492
FB_IMG_1704895452654
FB_IMG_1704895456020
FB_IMG_1704895459571
FB_IMG_1704895462400
FB_IMG_1704895465451
FB_IMG_1704895469578

MULCERI SO KARADAN AGROKUN

📣📣📣 Mулчери од добро познатиот и реномиран бренд AGROKUN 📣📣📣

✅ Мулчер Агрокун 140см
✅ Мулчер Агрокун 160см
✅ Мулчер Агрокун 175см
✅ Мулчер Агрокун 195см
СО СЕКОЈ КУПЕН МУЛЧЕР СЛЕДУВА ГРАТИС КАРДАН И БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ ❗
Mожност за плаќање до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
ℹ️ Одобрување за 30 минути
НИСКИ ЦЕНИ, ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 072 261 251 , 075 256 468 , 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764