Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704896049860
FB_IMG_1704896041933
FB_IMG_1704896039034
FB_IMG_1704896047330
FB_IMG_1704896044410
FB_IMG_1704896021840
FB_IMG_1704896019524
FB_IMG_1704896037036
FB_IMG_1704896026605
FB_IMG_1704896012648
FB_IMG_1704896049860
FB_IMG_1704896041933
FB_IMG_1704896039034
FB_IMG_1704896047330
FB_IMG_1704896044410
FB_IMG_1704896021840
FB_IMG_1704896019524
FB_IMG_1704896037036
FB_IMG_1704896026605
FB_IMG_1704896012648

PLUG VISOK/NIZOK KLIRENS TURAN TARIM

НАЈК ПРОМ ви нуди плугови од сите димензии од турскиот производител TURAN TARIM кој се одвојува од другите турски производители по тоа што е специјализирана фабрика само за плугови со традиција повеќе од 90 години ❗

👇 Ви нудиме екстра ниски цени за плугови од залиха:
✅ 2 бразден 8 инчи – висок и низок клиренс
✅ 2 бразден 10 инчи – висок и низок клиренс
✅ 2 бразден 12 инчи  – висок и низок клиренс
✅ 3 бразден 8 инчи – висок и низок клиренс
✅ 3 бразден 10 инчи – висок и низок клиренс
✅ 3 бразден 12 инчи – висок и низок клиренс
✅ 4 бразден 12 инчи – висок клиренс
✅ 4 бразден 14 инчи – висок клиренс
Бесплатна достава низ цела Македонија ❗❗❗
Mожност за плаќање до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
ℹ️ Одобрување за 30 минути
НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 072 261 251 , 075 256 468 , 075 468 397 , 075 468 450
034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764