Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

20240301_113100-2
20240301_113211-2
20240301_113233-2
Гунгор-Агри-Анка-4
20240301_113100-2
20240301_113211-2
20240301_113233-2
Гунгор-Агри-Анка-4

СЕАЛКА GUNGOR AGRI – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна. Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

GUNGOR AGRI е добро познат турски бренд за земјоделска механизација со своите квалитетни и иновативни линии на производи. Производството опфаќа најразлични типови на универзални и пневматски машини за сеење на пченка, жито, сончоглед, соја, кикирики, тиква и др.

СЕАЛКА Gungor Agri ANKA 4+ – Квалитетна, Прецизна, Ефикасна

Сеалката Gungor Agri ANKA 4+ е високо квалитетна и прецизна 4 редна пневматска сеалка за пченка со кардански пренос на работните тела, систем за испуштање на семето под вакум и депозитори за ѓубре, што ја прави максимално ефикасна.

Сеалката ANKA 4+ е приклучна машина за сеење пченка која располага со практичен систем за прецизно и рамномерно испуштање на семето под вакум во посакуваните редови и длабочина.

Сеалката ANKA 4+ како склоп од 4 работни тела, два депозитори за ѓубре, две погонски тркала со широки гуми, цврста конструкција на главна шасија и шасија на работни единици, цврсти браздачи и грлачи што ја прави максимално ефикасна и издржлива за користење многу години и под најтешки работни услови.

Сеалките Gungor Agri се со 2 години фабричка гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Спецификација за СЕАЛКА Gungor Agri ANKA 4+:

  • 4 работни тела (4 редна)
  • 2 депозитори за ѓубре (2x175L)
  • 4 единици за семе (4x38L)
  • Прецизно садење
  • Поместливо растојание на редови
  • Караданси пренос на работни тела
  • Димензија на сеалка, 3000x1530x2050mm (ДxШxВ)
  • Тежина на сеалка, 950kg
  • Гратис кардан

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 075 256 468 , 072 261 251, 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764

 

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и друго.

Генерални и директни увозници сме на повеќе поснати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, PALAZOGLU, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кои вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок.

Главна цел на тимот во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.