Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704895289470
FB_IMG_1704895282205
FB_IMG_1704895279096
FB_IMG_1704895285722
FB_IMG_1704895289470
FB_IMG_1704895282205
FB_IMG_1704895279096
FB_IMG_1704895285722

ROTACIONI KOSACKI SO KARDAN METKARSAN

ВИСОКО КВАЛИТЕТНИ РОТАЦИОНИ КОСАЧКИ од Турскиот бренд МЕТКАРСАН

👇 Достапни:
✅Работна зафатнина 145cm со церада
✅Работна зафатнина 165cm со церада
✅Работна зафатнина 195cm со хидраулично собирање и церада
🎁 КАРДАН ГРАТИС ❗
🛡 ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНИ ❗
🚛 Бесплатна достава низ цела територија на Македонија ❗
Mожност за плаќање до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
ℹ️ Одобрување за 30 минути
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 072 261 251, 075 468 397, 075 468 450 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764