Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704896651431
FB_IMG_1704896655778
FB_IMG_1704896658325
FB_IMG_1704896647237
FB_IMG_1704896651431
FB_IMG_1704896655778
FB_IMG_1704896658325
FB_IMG_1704896647237

TANJIRACI V-TIP TRAJKOVIC

📣 Тањирачи V – ТИП од српскиот производител ТРАЈКОВИЧ❗

Тањирачи:
👉 20 диска – 460мм диск – работна зафатнина 1800мм
👉 20 диска – 510мм диск – работна зафатнина 1800мм
👉 24 диска – 460мм диск – работна зафатнина 2000мм
👉 24 диска – 510мм диск – работна зафатнина 2000мм
👉 28 диска – 460мм диск – работна зафатнина 2200мм
👉 28 диска – 510мм диск – работна зафатнина 2200мм
🚛 Бесплатна достава низ цела Македонија.
Mожност за плаќање до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
ℹ️ Одобрување за 30 минути
НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 075 256 468 , 072 261 251, 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764