Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

viber_image_2024-02-22_09-34-43-110
viber_image_2024-02-22_09-34-42-871
viber_image_2024-02-22_09-34-43-371
viber_image_2024-02-22_09-34-43-569
viber_image_2024-02-22_09-34-43-110
viber_image_2024-02-22_09-34-42-871
viber_image_2024-02-22_09-34-43-371
viber_image_2024-02-22_09-34-43-569

ПРИКОЛКА PALAZOGLU – Ефикасна, Цврста, Функционална

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ – Генерален и единствен увозник во државата!

PALAZOGLU е еден од најстарите и најголеми турски производители, специјализиран за производство на секаков вид тракторски приколки, цистерни и приколки за расфрлање ѓубре. Како глобален играч во секторот, во своите модернизирани фабрики произведува најразлични типови на приколки и цистерни со модерен дизајн и висок квалитет погодни за секое работно место и терен.

ПРИКОЛКА PALAZOGLU RR1U04B 4t – Ефикасна, Цврста, Функционална

Кога станува збор за функционалност и перформанси, Приколката Palazoglu RR1U04B 4t, е дизајнирана како компактен модел. Со својата една осовина, цврста конструкција и лесно маневрирање ја прави сигурен партнер во работата на сите работни места и терени.

Приколката Palazoglu RR1U04B 4t со својот практичен дизајн и избор на најцврсти и најквалитетни материјали, ја прави максимално ефикасна.

Приколката Palazoglu RR1U04B 4t поседува цврста конструкција на триаголен модел на шасија изработена од затворени профили шти ја прави приколката издржлива, цврста и отпорна на деформација.

Приколката Palazoglu RR1U04B 4t со лесното маневрирање и големиот агол на кипање обезбедува одлично растоварување на секаков вид материјал што ја прави истата максимално функционална.

Приколките PALAZOGLU се со 2 години фабричка гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Спецификација за Приколките PALAZOGLU RR1U04B 4t:

 • Капацитет, 4000kg
 • Гуми балонки (тубелес), 11,5/80-15,3 со 12 платна
 • Хидрауличен систем на кочење
 • Дупли канати, 400 + 400mm
 • Кипање на 3 страни, 45°/45°/45°
 • Профил на шасија, 80x200x4mm
 • Внатрешна димензија на приколка, 2910x1810mm (ДxШ)
 • Електричен систем за сигнализација со 7 пински приклучок
 • Електростатски фарбана
 • Отвор за жито
 • Кутија за алат, триаголен стопер за тркало, скала, влечна кука позади

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

075/468-450; 072/261-251; e-mail: najkprom@live.com

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и друго.

Генерални и директни увозници сме на повеќе поснати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, PALAZOGLU, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кои вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок.

Главна цел на целиот тим во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.

НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 075 268 468 📞 075 468 397 📞 072 261 251 📞 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 📞 075 212 764