Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704894936446
FB_IMG_1704894933663
FB_IMG_1704894944508
FB_IMG_1704894940444
FB_IMG_1704894949472
FB_IMG_1704894960165
FB_IMG_1704894957086
FB_IMG_1704894936446
FB_IMG_1704894933663
FB_IMG_1704894944508
FB_IMG_1704894940444
FB_IMG_1704894949472
FB_IMG_1704894960165
FB_IMG_1704894957086

TRAKTORSKI FREZI SO KARDAN AGROKUN

📣📣📣 Тракторски фрези од добро познатиот и реномиран бренд AGROKUN 📣📣📣

 

✅ Фреза Агрокун 120см
✅ Фреза Агрокун 140см
✅ Фреза Агрокун 160см
✅ Фреза Агрокун 180см
✅ Фреза Агрокун 200см
✅ Фреза Агрокун 240см
СО СЕКОЈА КУПЕНА ФРЕЗА СЛЕДУВА ГРАТИС КАРДАН СО ЛАМЕЛА И БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ ❗
Mожност за плаќање до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
✅ ОДОБРУВАЊЕ ЗА 15 МИНУТИ
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 072 261 251 , 075 256 468 , 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764