Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

Prodavam bik

Prodavam bik 075835528

144,000 ден
Details

РАКИЈА

РАКИЈА ПРОДАВАМ: ДОМАШНА ЛОЗОВА РАКИЈА (ДВЕ ДЕСТИЛАЦИИ-ПРЕПЕЧЕНИЦА) 40% АЛК/ВОЛ. ЦЕНА 300 ДЕНАРИ ЛИТАР. ДОМАШНО УЗО (МАСТИКА) 40% АЛК/ВОЛ. ЦЕНА 350

300 ден
Details

Niva, nasad od kalinki

Niva, nasad od kalinki Se prodava niva, nasad od kalinki (6ta godina) vo Pirava, Valandovo, na mesto vikano Tribiniche so

Details

se prodava slama

se prodava slama se prodava jacmenova i pcenicna slama 078442613

50 ден
Details

Издавам дел од куќа

Издавам дел од куќа, 4 простории со веце, купатило и двор во населба Маџари. Цена 5000 денари месечно Задолжително две

5,000 ден
Details

Prodavam baliracka ekstra sostojba John Deere 336 4500 e

Prodavam baliracka ekstra sostojba John Deere 336 4500 e 078211080

4,500 денвкупна цена
Details

Се продава грозје ракацители,смедеревка,жилавка

Се продава грозје ракацители,смедеревка,жилавка Се продава грозје Мешано ,ракацители,смедеревка,жилавка. Излегува прекрасно вино,а и одлична ракија. Береме во сабота, 22 шеќерни

18 ден
Details

Prety FG 14 w 65 m2

Prety FG 14 w 65 m2 071215828

30,000 ден
Details

Se prodava nozica so mehanizam za polesno secenje skroz nova

Se prodava nozica Испраќам по карго     Se prodava nozica so mehanizam za polesno secenje skroz nova,mehanizmot se isklucuva

500 денвкупна цена
Details

Јаболка

Јаболка Се продаваат Јаболка од сортите: Златен делишес Црвен делишес Ајдаред Муцо Кожара Моментално на располагајне самo прва класа 75мм+

30 денвкупна цена
Details