Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

Se prodava cukan prc

Se prodava cukan prc Prc cukan dve godisen tel za kontakt 078-419-038

9,000 ден
Details

Se prodava prc

Se prodava prc Se prodava cukan prc 2 godini

150 ден
Details

ХАМБУРШКА СЛАНИНА

ХАМБУРШКА СЛАНИНА  Најздрава варијанта за јадење е кога е подготвено на дрва, без масло и без адитиви – односно издимено

600 ден
Details

Atomizer 550l

Atomizer 550l Продавам многу малку користен грчки влечен атомизер од 550л со можност да биде и носен.Со триклипна пумпа Comet

1,250 ден
Details

Дробилка за гранки со контејнер

Дробилка за гранки со контејнер ГоТехник Дооел произведува и нуди приклучни машини – дробилка за гранки со контејнер. Мобилна приклучна

Details

RTCL Auto Temp

Details

Се продава домашна лозова ракија Бела и Жолта

Се продава домашна лозова ракија Бела и Жолта

150 ден
Details

Домашно вино од сортата на грозје ВРАНЕЦ

Продавам домашно вино од сортата  на грозје вранец. Пакувано во шишиња од 2 и 5 литри. Продавам домашно вино вранец

100 денвкупна цена
Details

Se prodava domasna lozova rakija bela i zolta moze na malo i golemo 070272125

Se prodava domasna lozova rakija bela i zolta moze na malo i golemo 070272125

150 ден
Details

Se prodava domasna lozova rakija zolta i bela moze na malo i golemo

Se prodava domasna lozova rakija zolta i bela moze na malo i golemo 070272125

150 ден
Details