Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

СЕ ПРОДАВА ВРАНЕЦ И СМЕДЕРЕВКА

СЕ ПРОДАВА ВРАНЕЦ И СМЕДЕРЕВКА 071 748 423 – Стојан

ден
Details

СЕ ПРОДАВА ЈАЧМЕН ВО ВРЕЌИ

СЕ ПРОДАВА ЈАЧМЕН ВО ВРЕЌИ 071 748 423 – Стојан

ден
Details

Балирачка NEW HOLLAND Super HAYLINER 276 (3000e)

Балирачка NEW HOLLAND Super HAYLINER 276 -Балирачката е во исправна состојба, и е користена околу 3/4 години со редовно одржување

Details

Jacmen vo vreki okolu 2tona vo s. Ribarci Rosoman

Jacmen vo vreki продавам јачмен во вреќи, реколта 2023 сорта Зебра, сертифицирано семе, непрскан имам околу 2 тона, с. Рибарци

15 ден
Details

Гуски

Гуски 4 гуски цена 6000 070369204

6,000 ден
Details

Минерално ѓубриво

Минерално ѓубриво Се продава минерално ѓубриво богато со лалциум и магнезиум со 5,5 пх вредност. Ѓубривото се увезува од ,ртањ

40 денвкупна цена
Details

Kozi za prodavanje Sopot Kavadarci

Kozi za prodavanje Sopot Kavadarci Info na 076204443

Details

ЛУК

ЛУК Непрскан лук, од Трубарево, пролетен, наше производство. 078/358-932

200 ден
Details

Montazni farmi i oprema

Montazni farmi i oprema Novo; Montazni farmi za kozi, ovci, kravi za proizvodstvo na deficitarni mleko i mlecni proizvodi za

Details

Novi Visoki plastenici oranzerii za zelencuk

Novi Visoki plastenici oranzerii za zelencuk Novo; Solarni plastenici so Ipard Grantovi od 60% Visoki tunelski plastenici 8m x 20m=

1,400,000 ден
Details