Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

Имот во с.Росоман

Имот во с.Росоман Продавам дворно место со две стари куќи.шупи и др.објекти од 2000м2 и нива во продолжеток на дворот

Details

Нивски прскалки и атомизери Agrose ( Турција) нов увоз, 2 години гаранција!

Нивски прскалки и атомизери Agrose ( Турција) нов увоз, 2 години гаранција! Врвен бренд, ниски цени и висок квалитет. Повелете

41,800 денвкупна цена
Details

Se prodava SRPSKI GALITION I ROVOCID

Se prodava naj kvalitetan SRPSKI GALITION I ROVOCID spas za vase leje i bašće od raćci konjošip gliste i drugi.

500 ден
Details

Pchenka

Pchenka Pchenka uvrekena,40t,18denari,Kochansko 071207661

18 ден
Details

Ладно цедено масло

Ладно цедено масло ЛАДНО ЦЕДЕНО ДОМАШНО СОНЧОГЛЕДОВО МАСЛО 078314969

150 ден
Details

Sememenski kompir agrija yelli babilon

Sememenski kompir agrija yelli babilon Се продава семенски компир АГРИЈА Џели Бабилон за втора 100 % реколта екстра квалитет. Количините

Details

Freza 506

Freza 506 Freza imt 506 071310789  

350 ден
Details

Freza 506

Freza 506 Freza imt 506 071310789

350 ден
Details

Junce

Junce okolu 300 kg 071244405

190 ден
Details

Нива во Сојаклари

Нива во Сојаклари Се продава нива 4300м2 на влезот во Сoјаклари од страната на Отовица. Информации на 078-719-779

250 денper sqft
Details